DoulaJasmin

Imetysohjaus, vyöhyketerapeuttinen hieronta, gua sha-hoidot,

tens-laitteen vuokraus, lahja- ja sarjakortit

Vastaanotan asiakkaita Tampereella Vauvakuiskaajat -tilassa Pellervonkatu 11

Tästä nettiajanvaraukseen

Kotikäyntien ajat varataan ottamalla yhteyttä viestillä tai sähköpostilla.

Lahjakortit ja sarjakortit voit ostaa täältä .

Matkakulut 0,57euroa/km lisätään hintaan yli 15km matkoille. 

Huom! Vauvat kun eivät kysele milloin sopii syntyä, niin doulana minulle saattaa tulla äkkilähtö. Jos joudun synnytyksestä johtuen perumaan tapaamisemme lyhyellä varoitusajalla, sovitaan mahdollisimman pian joustavalla aikataululla uusi aika.

Imetysohjaus

Kun kaipaat tukea, kannustusta, luottamuksen lisäämistä, ohjausta tai opastusta tuon avun kotiisi tai kohtaamme Vauvakuiskaajat -tilalla. Ohjaustyyli on lempeä ja sensitiivinen. Tarjoan raskausajan imetysohjauksen lisäksi apua yleisimpiin imetyspulmiin vauvan, taaperon tai leikki-ikäisen kanssa sekä esimerkiksi tandemimetykseen. 

Yksilöllisesti antamassani imetysohjauksessa lähtökohtana on aina sinun imetystoiveesi. Toive määrittää sen mikä on tavoitteena, täysimetys vai osittaisimetys vai jotain muuta. Aluksi kartoitetaan sen hetkinen tilanne, pulmat ja haasteet, mutta toiveen mukaan lähdetään työskentelemään ja miettimään ratkaisuja. Imetys on luonnollista, mutta ei aina niin helppoa. Alku on uuden opettelua ja vaikeuksilta ei aina välty. Ei ole niin pientä tai suurta haastetta, etteikö apua kannattaisi tai kehtaisi pyytää. Käynti sisältää kevyen vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan, jumitilanteiden selvittämiseksi.

Imetykseen kannattaa valmistautua yksin tai mahdollisen kumppanin kanssa jo raskausaikana, se lisää todennäköisyyttä imetyksen sujuvampaan alkamiseen. 

Ensikäynti 90min 85€

Jatkokäynti 60min 70€ 

TENS-laite vuokraus

Tykätty ja tehokas apu synnytykseen sekä myös jälkisupistuksiin. Laite on erityisesti synnytykseen suunniteltu lääkkeetön kivunlievityskeino. Mukana on kaikki tarvittava ja se on heti valmis käyttöön. Synnytyksen alkaessa laite kannattaa ottaa käyttöön mahdollisimman varhain jo kotona parhaan hyödyn saavuttamiseksi.

Laitteen varaus Vellon kautta tai viestillä/sähköpostilla.

Nouto/palautus Vauvakuiskaajat, Pirkkala tai postitus kuluja vastaan.

Vuokra-aika: 4 viikkoa / 40€ 

Ylimääräinen vuokraviikko 10€ /vko


Lahjakortti & sarjakortti

Helposti ja nopeasti suoraan sähköpostiisi! 

Voit valita lahjakortille sopivan summan ja lahjan saaja saa päättää mihin sen käyttää. Tai voit valita valmiiksi tietyn palvelun esimerkiksi vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta tai vauvahieronta.

Sarjakortilla saat kehohoidot edullisemmin, kuin yksittäiset hoitokerrat.

Lahjakortin tai sarjakortin ostat kätevästi laittamalla viestiä, sähköpostia doulajasmin.partanen@gmail.com tai suoraan Vellon kautta.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Lempeä ja tehokas koko kehon hoito. Kohdussa oleminen ahtaasti ja syntyminen on vauvalle rankka kokemus. Etenkin virhetarjonnat, pitkittynyt synnytys sekä imukuppiavustus lisäävät jumien todennäköisyyttä. Jokainen vauva hyötyy valtavasti hoidosta, vaikka ei mitään erityistä olisikaan. Myös sektiolla syntyneillä on jumeja.  

Yli 2 viikkoisille. 

 Hoidolla voidaan saada apua mm. 

- koliikkiin / runsaaseen itkuisuuteen

- uniongelmiin 

- vatsavaivoihin / refluksiin / runsaaseen pulautteluun 

- kehon jumeihin ja jännityksiin

- imetyspulmiin

- liikkumiseen / liikkeelle lähtemiseen

Hieronta ei sovi, jos vauvalla on tulehdus, kuumetta tai antibioottikuuri. Rokotusten jälkeen hyvä pitää väliä vähintään 3vrk. 

Hieronta toteutetaan aina vauvan ehdoilla ja hänen jaksaminen huomioiden. Parhaan hoitovasteen saavuttamiseksi suosittelen 3-5 kerran sarjahoitoa. Hierontakertojen väli 4-7vrk.

Ensikäynti 60min 75€

Jatkokäynti 45min 65€

Toteutetaan Vauvakuiskaajat-tilalla tai kotikäyntinä

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

Turvallinen, syvärentouttava ja tehokkaasti kipuja hoitava vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta rv 15 eteenpäin. Synnytys sujuu luonnollisemmin ja kivuttomammin, kun kehossa ei ole jännityksiä ja lihaskireyksiä. Lantion alueella olevat kireydet voivat vaikuttaa vauvan asentoon tai siihen ettei vauva pääse sujuvasti laskeutumaan ja synnytys voi pitkittyä. Auttaa moniin raskausvaivoihin mm. liitoskipuihin, lihaskipuihin, jumeihin. Parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta, ummetusta, närästystä. Vähentää stressiä ja rentouttaa. Helpottaa ja tasapainottaa hormonitoimintaa ja hengitystä. Loppuraskaudessa valmistaa kehoa synnytykseen

90min 90€

Synnytyksen käynnistelyhoito

Synnytyksen käynnistelyhoito sopii rv 38+0 eteenpäin tai aikaisemmin mikäli sairaalan kanssa sovittu käynnistyspäivä. Sopii sinulle, jolla toiveissa, että synnytys lähtisi käyntiin luonnollisesti. Synnytyksen käynnistyshoito on syvärentouttava hoito, jossa käsitellään akupisteitä ympäri kehoa. Valmistelee ja kypsyttelee kehoa synnytykseen.

90min 90€

Vyöhyketerapeuttinen postpartumhieronta

Vyöhyketerapeuttinen palauttava hieronta synnytyksen jälkeen. Auttaa kehoa toipumaan raskausajasta ja synnytyksestä. Voidaan käsitellä myös sektioarpea.

90min 90€

Vyöhyketerapeuttinen postpartumhieronta + vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta yhdistelmähoitona

Vauva hierotaan ensin, jonka jälkeen ruokintahetki ja vauva saattaa siitä pian nukahtaakin. Sen jälkeen synnytyksestä palauttava hieronta.

120min 120€

Toteutetaan Vauvakuiskaajat -tilalla tai kotikäyntinä

GuaSha - hoidot

    Gua sha on perinteisen kiinalaisen lääketieteen ikivanha hoitomuoto. GuaSha hoito mm. lievittää kipua, avaa lihaskalvojen kireyksiä ja vapauttaa jännityksiä lihaksissa, elvyttää aineenvaihduntaa, tasapainottaa kehontoimintoja, parantaa erilaisia vaivoja, edistää kehon palautumista ja toipumista. Jos ihan tuore vamma, ei hoideta. Mitä kroonisempi vaiva, sen useamman hoitokerran yleensä vaatii.

    GuaSha- hieronnassa voidaan hoitaa koko keho tai tiettyä ongelmakohtaa esim. Niska-hartia seutu ja pään alue, purentalihakset, selkä, kädet (rannekanavan oireyhtymä, jännetuppitulehdus, tennis- ja golfkyynärpää), jalat (penikat, plantaaris faskiitti), arpikäsittely (sektio- tai muu leikkausarpi)

45min 65€ 

90min 90€

Vyöhyketerapeuttinen rentoutushoito

Vyöhyketerapeuttinen koko vartalon tehokaasti jumeja aukaiseva, mutta rentouttava hoito guashaa, kuivakuppausta hyödyntäen. 

90min 90€ 

Toteutetaan Vauvakuiskaajat-tiloissa.

Matkakulut 0,57euroa/km lisätään hintaan yli 15km matkoille.

Kaikki hinnat sisältävät ALV24%