DoulaJasmin

Doulapalvelut, imetysohjaus, vyöhyketerapeuttinen hieronta, gua sha-hoidot

Vastaanotan asiakkaita Tampereella Vauvakuiskaajat -tilassa Pellervonkatu 11

Tästä nettiajanvaraukseen

Kotikäyntien ajat varataan ottamalla yhteyttä viestillä tai sähköpostilla.

Matkakulut 0,53euroa/km lisätään hintaan yli 15km matkoille.

Huom! Vauvat kun eivät kysele milloin sopii syntyä, niin doulana minulle saattaa tulla äkkilähtö. Jos joudun synnytyksestä johtuen perumaan tapaamisemme lyhyellä varoitusajalla, sovitaan mahdollisimman pian joustavalla aikataululla uusi aika.


Synnytysdoulaus

Synnytysdoulaus on kattavin pakettini. Näemme raskausaikana kaksi kertaa, päivystän 4 viikkoa lasketun ajan ympärillä, olen synnytyksessä mukana ja viimeinen tapaaminen on muutama viikko kotiutumisen jälkeen. Pakettiin kuuluu mm. synnytysvalmennus, aiheeseen liittyvän kirjallisuuden lainaaminen, pähkinäpallon ja jumppapallon lainaaminen, imetysohjaus, istukkaprintti, kantovälineohjausta sekä vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta. Raskaus- ja synnytysvalokuvaus. Voit ottaa yhteyttä millä raskausviikolla tahansa. Kehohoidot ja lisäkäynnit -10%. 

2 x 120min tapaaminen ennen synnytystä

Päivystys 4 viikkoa 

Synnytyksessä mukana olo

1 x 90min tapaaminen synnytyksen jälkeen

Etätuki ensimmäisestä tapaamisesta viimeiseen käyntiin asti

1700€ (osamaksu mahdollisuus)

Raskausdoulaus

Raskausdoulauksessa tarjoan tukea ja rinnallakulkijaa matkallesi vanhemmaksi. Positiivisesta raskaustestistä lähtien odotus voi olla täynnä onnea, iloa, jännitystä, kysymyksiä ja pelkoa. Käymme läpi edellisiä synnytyskokemuksia. Kuuntelen pelkojasi sekä huoliasi. Pakettiin kuuluu synnytysvalmennus, imetysvalmennus, kantovälineopastus, tens-laite ja aiheeseen liittyvän kirjallisuuden lainaaminen. Voin tulla mukaasi myös neuvolaan tai muille raskausajan käynneille.  Jos aiempi synnytys ei ole mennyt toivomallasi tavalla ja kaipaat seuraavasta synnytyksestä toisenlaista, autan sinua kohti mahdollisimman hyvää synnytyskokemusta. Autan myös puolisoa tai muuta tukihenkilöä olemaan paras mahdollinen tuki synnytyksessä. Otan mielelläni myös valokuvia odotusaikana. Voit ottaa yhteyttä millä raskausviikolla tahansa. Kehohoidot ja lisäkäynnit -10%.  

3 x 90min tapaaminen raskausaikana

Etätuki ensimmäisestä tapaamisesta synnytykseen

580€ (osamaksu mahdollisuus)

Hetidoulaus

Hetidoulauksessa tulen paikalle, kun synnytys on jo käynnissä. On ok huomata synnytyksen käynnistyessä tai pitkittyessä, että kaipaakin apua ja lisätukea itselleen tai puoliso/tukihenkilö havahtuu kaipaavansa apuja sinun tukemiseen. Voi olla että puoliso sairastuu tai jää hoitamaan isompia lapsia, eikä pääsekään mukaan synnytykseen. Tilanteet ja mieli voi muuttua yllättäen. Laita viestiä mihin aikaan vaan vuorokaudesta, kerro raskausviikko ja lyhyesti tilanne. Tulen mikäli vain suinkin pääsen, huomio puhelimeni on äänettömällä yöaikaan. TAYS Tampere / KHSHP Hämeenlinna. Tens-laite vuokraus +20€, jos tuon laitteen mukanani. Tämä mahdollista vain mikäli laitteita on vapaana. Synnytysvalokuvaus kuuluu pakettiin.

Synnytyksessä mukana olo

1 x 90min tapaaminen synnytyksen jälkeen

Etätuki tapaamisten välissä

600€ (TAYS)

700€ (Hämeenlinna)

Sektiodoulaus

Valmistautuminen elektiiviseen sektiosynnytykseen kannattaa ja etukäteen on hyvä kirjoittaa synnytystoivelistaSektiosynnytys voi myös olla lempeä ja sinä saat esittää toiveita, tehdä synnytyksestä erityisen. Olen tukenasi vauvan syntymän hetkellä sekä sen jälkeen tarvittavan ajan. Pakettiin kuuluu sektiosynnytysvalmennus, imetysohjaus sekä aiheeseen liittyvän kirjallisuuden lainaaminen. Valokuvaan mielelläni odotusaikana sekä synnytyksessä. Kehohoidot ja lisäkäynnit -10%.

1x 90min käynti ennen sektiota

Sektiosynnytyksessä mukana olo

1x 90min käynti synnytyksen jälkeen

Etätuki ensimmäisestä tapaamisesta viimeiseen käyntiin asti

450€ (osamaksu mahdollisuus)

Yksittäiset doulatapaamiset

Voit ostaa yksittäisiä tapaamisia tai lisäkäyntejä paketteihin raskaus- tai lapsivuodeajalle. Käynnit toteutetaan kotikäynteinä. Voidaan keskustella esimerkiksi edellisestä tai tulevasta synnytyksestä, vesisynnytyksestä, lääkkeettömistä kivunlievityskeinoista, puolison/tukihenkilön roolista, voin katsoa vauvaa sen aikaa, että vanhempi pääsee lepäämään tai vaikka suihkuun. 

75min 70€

120min 110€

Surudoulaus

Aina asiat eivät mene niinkuin suunnittelee. Doulan työhön kuuluu myös surun hetkillä läsnäolo. Keskenmeno, myöhäinen keskenmeno, kohtukuolema, keskeytetty raskaus alkuvaiheessa tai myöhemmin esimerkiksi sikiön kehityshäiriöiden takia. Syntymän jälkeen kohdatut ikävät yllätykset. Pyynnöstä otan valokuvia. Tapaamiset sovitaan yksilöllisesti. Kehohoidot ja lisäkäynnit -10%.

Doulana olen rinnallasi syvimmissäkin vesissä, kannattelen kun jalkasi eivät enää kanna. Kuoleman kohdatessa olen läsnä, tuen ja kuuntelen.

Seuraavat palvelut tarjoan pelkillä matkakuluilla 0,53€/km 

Kuolleen vauvan synnytysdoulaus

Vauvan menetys pian synnytyksen jälkeen, saattodoulaus

Raskaudenkeskeytys vauvan geneettisen- tai rakennepoikkeaman vuoksi

Tutustumistapaaminen

Voimme tavata Vauvakuiskaajat -tiloissa, teillä, lenkkipolulla, kahvilassa, etänä, mikä vaan sinulle on miellyttävin vaihtoehto. Tapaaminen on noin tunnin jutustelukerta, eikä velvoita mihinkään. Saat tietoa ja tuntumaa voisinko olla teille sopiva doula.

Synnytys on intiimi tapahtuma ja on äärimmäisen tärkeää, että doulan kanssa kemiat kohtaa ja olo tuntuu luontevalta ja hyvältä. Yhteisen matkan aikana tutustumme ja synnytyksen alkaessa emme ole enää tuntemattomia.

Vauvakuiskaajilla tai 15km säteellä Pirkkalasta 0€

Pidemmälle matkustettaessa matkakulut 0,53€/km tai etätapaaminen 0€

Imetysohjaus

Kun kaipaat tukea, kannustusta, luottamuksen lisäämistä, ohjausta tai opastusta tuon avun kotiisi tai kohtaamme Vauvakuiskaajat -tiloissa. Ohjaustyyli on lempeä ja sensitiivinen. Tarjoan raskausajan imetysohjauksen lisäksi apua yleisimpiin imetyspulmiin vauvan, taaperon tai leikki-ikäisen kanssa sekä esimerkiksi tandemimetykseen. 

Yksilöllisesti antamassani imetysohjauksessa lähtökohtana on aina sinun imetystoiveesi. Toive määrittää sen mikä on tavoitteena, täysimetys vai osittaisimetys vai jotain muuta. Aluksi kartoitetaan sen hetkinen tilanne, pulmat ja haasteet, mutta toiveen mukaan lähdetään työskentelemään ja miettimään ratkaisuja. Imetys on luonnollista, mutta ei aina niin helppoa. Alku on uuden opettelua ja vaikeuksilta ei aina välty. Ei ole niin pientä tai suurta haastetta, etteikö apua kannattaisi tai kehtaisi pyytää. Käynti sisältää kevyen vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan, jumitilanteiden selvittämiseksi.

Imetykseen kannattaa valmistautua yksin tai mahdollisen kumppanin kanssa jo raskausaikana, se lisää todennäköisyyttä imetyksen sujuvampaan alkamiseen. 

Ensikäynti 90min 85€

Jatkokäynti 75min 70€ 

ElleTENS-laite vuokraus

Tykätty ja tehokas apu synnytykseen sekä myös jälkisupistuksiin. Laite on erityisesti synnytykseen suunniteltu lääkkeetön kivunlievityskeino. Mukana on kaikki tarvittava ja se on heti valmis käyttöön. Synnytyksen alkaessa laite kannattaa ottaa käyttöön mahdollisimman varhain parhaan hyödyn saavuttamiseksi. 

Kysy onko vapaana lasketun aikasi lähettyvillä.

Nouto/palautus Vauvakuiskaajat, Pirkkala tai postitus kuluja vastaan.

Mukana lainassa myös gua sha -kampa.

Vuokra-aika:

4 viikkoa / 40€ 

Ylimääräinen vuokraviikko 10€ /vko


Lahjakortti

Lahja helposti ja nopeasti suoraan sähköpostiisi! 

Voit valita sopivan summan lahjakortille ja lahjan saaja saa päättää mihin sen käyttää. 

Tai voit valita valmiiksi tietyn palvelun esimerkiksi vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta tai vauvahieronta.

Lahjakortin ostat kätevästi laittamalla sähköpostia. Kerro summa tai palvelu mille haluat lahjakortin ja lahjansaajan nimi.

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

Turvallinen, syvärentouttava ja tehokkaasti kipuja hoitava vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta rv 15 eteenpäin. Synnytys sujuu luonnollisemmin ja kivuttomammin, kun kehossa ei ole jännityksiä ja lihaskireyksiä. Lantion alueella olevat kireydet voivat vaikuttaa vauvan asentoon tai siihen ettei vauva pääse sujuvasti laskeutumaan ja synnytys voi pitkittyä. Auttaa moniin raskausvaivoihin mm. liitoskipuihin, lihaskipuihin, jumeihin. Parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta, ummetusta, närästystä. Vähentää stressiä ja rentouttaa. Helpottaa ja tasapainottaa hormonitoimintaa ja hengitystä. Loppuraskaudessa valmistaa kehoa synnytykseen

90min 80€

Vyöhyketerapeuttinen synnytyksen käynnistelyhoito

Synnytyksen käynnistelyhoito sopii rv 39+0 eteenpäin tai aikaisemmin mikäli sairaalan kanssa sovittu käynnistyspäivä. Sopii sinulle, jolla toiveissa, että synnytys lähtisi käyntiin luonnollisesti. Synnytyksen käynnistyshoito on syvärentouttava hoito, jossa käsitellään akupisteitä ympäri kehoa. Valmistelee ja kypsyttelee kehoa synnytykseen.

90min 80€

Vyöhyketerapeuttinen postpartumhieronta

Vyöhyketerapeuttinen palauttava hieronta synnytyksen jälkeen. Auttaa kehoa toipumaan raskausajasta ja synnytyksestä.

90min 80€

Vyöhyketerapeuttinen postpartumhieronta + vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta yhdistelmähoitona

Vauva hierotaan ensin, jonka jälkeen ruokintahetki ja vauva saattaa siitä pian nukahtaakin. Sen jälkeen synnytyksestä palauttava hieronta.

120min 110€

Toteutetaan Vauvakuiskaajat -tiloissa tai kotikäyntinä

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Lempeä ja tehokas koko kehon hoito. Kohdussa oleminen ahtaasti ja syntyminen on vauvalle rankka kokemus. Etenkin virhetarjonnat, pitkittynyt synnytys sekä imukuppiavustus lisäävät jumien todennäköisyyttä. Jokainen vauva hyötyy valtavasti hoidosta, vaikka ei mitään erityistä olisikaan. Myös sektiolla syntyneillä on jumeja.  

Yli 2 viikkoisille. 

 Hoidolla voidaan saada apua mm. 

- koliikkiin / runsaaseen itkuisuuteen

- uniongelmiin 

- vatsavaivoihin / refluksiin / runsaaseen pulautteluun 

- kehon jumeihin ja jännityksiin

- imetyspulmiin

- liikkumiseen / liikkeelle lähtemiseen

Hieronta ei sovi, jos vauvalla on joku tulehdus, hän on kuumeinen tai antibioottikuurilla. Rokotusten jälkeen hyvä pitää väliä vähintään 3vrk. 

Hieronta toteutetaan aina vauvan ehdoilla ja hänen jaksaminen huomioiden. Parhaan hoitovasteen saavuttamiseksi suosittelen 3-5 kerran sarjahoitoa. Hierontakertojen väli 4-7vrk.

Ensikäynti 60min 55€

Jatkokäynti 45min 40€

Toteutetaan Vauvakuiskaajat-tiloissa tai kotikäyntinä

GuaSha - hoidot

    Gua sha on perinteisen kiinalaisen lääketieteen ikivanha hoitomuoto. GuaSha hoito mm. lievittää kipua, avaa lihaskalvojen kireyksiä ja vapauttaa jännityksiä lihaksissa, elvyttää aineenvaihduntaa, tasapainottaa kehontoimintoja, parantaa erilaisia vaivoja, edistää kehon palautumista ja toipumista. Jos ihan tuore vamma, ei hoideta. Mitä kroonisempi vaiva, sen useamman hoitokerran yleensä vaatii.

    GuaSha-hoidossa hoidaan hoitaa koko keho tai tiettyä ongelmakohtaa esim. Niska-hartia seutu ja pään alue, purentalihakset, selkä, kädet (rannekanavan oireyhtymä, jännetuppitulehdus, tennis- ja golfkyynärpää), jalat (penikat, plantaaris faskiitti), arpikäsittely (sektio- tai muu leikkausarpi)

45min 40€ 

90min 80€

Vyöhyketerapeuttinen rentoutushoito

Vyöhyketerapeuttinen koko vartalon tehokaasti jumeja aukaiseva, mutta rentouttava hoito guashaa ja vyöhyketerapiaa hyödyntäen. Raskaana oleville suosittelen vyöhyketerapeuttista raskaushierontaa. 

90min 80€ 

Toteutetaan Vauvakuiskaajat-tiloissa.

Doulapalveluissa (pl hetidoulaus) osamaksu mahdollisuus.

Doula-asiakkaille kaikki hieronnat ja lisäkäynnit -10%.

Matkakulut 0,53euroa/km lisätään hintaan yli 15km matkoille.

Yhteystiedot palkista löydät toiminta-alueeni.

Kaikki hinnat sisältävät ALV24%