DoulaJasmin

Doulapalvelut, imetysohjaus, vyöhyketerapeuttinen hieronta, gua sha-hoidot

Ajat varataan ottamalla yhteyttä viestillä tai sähköpostilla.

Otan mielelläni valokuvia raskausaikana sekä synnytyksessä.

Doula-asiakkaille kaikki hieronnat ja lisäkäynnit - 20%.

Matkakulut 0,46euroa/km lisätään hintaan yli 15km matkoille (doulapaketteihin vain kerran). 

Yhteystiedot palkista löydät toiminta-alueeni.

Huom! Vauvat kun eivät kysele milloin sopii syntyä, niin doulana minulle saattaa tulla äkkilähtö. Jos joudun synnytyksestä johtuen perumaan tapaamisemme lyhyellä varoitusajalla, sovitaan mahdollisimman pian joustavalla aikataululla uusi aika.


Synnytysdoulaus

Synnytysdoulaus on kattavin pakettini. Näemme raskausaikana kaksi kertaa, päivystän 4 viikkoa lasketun ajan ympärillä, olen synnytyksessä mukana ja viimeinen tapaaminen on muutama viikko kotiutumisen jälkeen. Pakettiin kuuluu aiheeseen liittyvän kirjallisuuden lainaaminen, imetysohjaus, TENS-laite, istukkaprintti, kantovälineohjausta sekä vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta.  Voit ottaa yhteyttä millä raskausviikolla tahansa. 

2 x 120min tapaaminen ennen synnytystä

Päivystys 4 viikkoa 

Synnytyksessä mukana olo

1 x 90min tapaaminen synnytyksen jälkeen

Etätuki ensimmäisestä tapaamisesta viimeiseen käyntiin asti

1200€ (osamaksu mahdollisuus)

Raskausdoulaus

Raskausdoulauksessa tarjoan tukea ja rinnallakulkijaa matkallesi vanhemmaksi. Positiivisesta raskaustestistä lähtien odotus voi olla täynnä onnea, iloa, jännitystä, kysymyksiä ja pelkoa. Käymme läpi edellisiä synnytyskokemuksia. Kuuntelen pelkojasi sekä huoliasi. Pakettiin kuuluu myös imetysvalmennus, kantovälineopastus ja aiheeseen liittyvän kirjallisuuden lainaaminen. Voin tulla mukaasi myös neuvolaan tai muille raskausajan käynneille.  Jos aiempi synnytys ei ole mennyt toivomallasi tavalla ja kaipaat seuraavasta synnytyksestä toisenlaista, autan sinua kohti mahdollisimman hyvää synnytyskokemusta. Autan myös puolisoa tai muuta tukihenkilöä olemaan paras mahdollinen tuki synnytyksessä. Voit ottaa yhteyttä millä raskausviikolla tahansa. 

3 x 90min tapaaminen raskausaikana

Etätuki ensimmäisestä tapaamisesta synnytykseen

580€ (osamaksu mahdollisuus)

Hetidoulaus

Hetidoulauksessa tulen paikalle, kun synnytys on jo käynnissä. On ok huomata synnytyksen käynnistyessä tai pitkittyessä, että kaipaakin apua ja lisätukea itselleen tai puoliso/tukihenkilö havahtuu kaipaavansa apuja sinun tukemiseen. Voi olla että puoliso sairastuu tai jää hoitamaan isompia lapsia, eikä pääsekään mukaan synnytykseen. Tilanteet ja mieli voi muuttua yllättäen. Laita viestiä mihin aikaan vaan vuorokaudesta, kerro raskausviikko ja lyhyesti tilanne. Tulen mikäli vain suinkin pääsen, joko kotiinne tai suoraan synnytyssaliin (TAYS Tampere / KHSHP Hämeenlinna) .

Synnytyksessä mukana olo

1 x 90min tapaaminen synnytyksen jälkeen

Etätuki tapaamisten välissä

550€ 

Sektiodoulaus

Valmistautuminen elektiiviseen sektiosynnytykseen kannattaa ja etukäteen on hyvä kirjoittaa synnytystoivelistaSektiosynnytys voi myös olla lempeä ja sinä saat esittää toiveita, tehdä synnytyksestä erityisen. Olen tukenasi vauvan syntymän hetkellä sekä sen jälkeen tarvittavan ajan. Pakettiin kuuluu imetysohjaus sekä aiheeseen liittyvän kirjallisuuden lainaaminen. 

1x 90min käynti ennen sektiota

Sektiosynnytyksessä mukana olo

1x 90min käynti sektion jälkeen

Etätuki ensimmäisestä tapaamisesta viimeiseen käyntiin asti

450€ (osamaksu mahdollisuus)

Ensimmäinen asiakas -50% 

Elektiivisiin sektioihin matkustan noin 2h päähän Tampereelta

Yksittäiset doulatapaamiset

Voit ostaa yksittäisiä tapaamisia tai lisäkäyntejä paketteihin raskaus- tai lapsivuodeajalle. Käynnit toteutetaan kotikäynteinä. Voidaan keskustella esimerkiksi edellisestä tai tulevasta synnytyksestä, vesisynnytyksestä, lääkkeettömistä kivunlievityskeinoista, puolison/tukihenkilön roolista, voin katsoa vauvaa sen aikaa, että vanhempi pääsee lepäämään tai vaikka suihkuun. Synnytysvalmennukselle varataan 120min.

60min 58€

90min 82€

120min 105€

Surudoulaus

Aina asiat eivät mene niinkuin suunnittelee. Doulan työhön kuuluu myös surun hetkillä läsnäolo. Keskenmeno, myöhäinen keskenmeno, kohtukuolema, keskeytetty raskaus alkuvaiheessa tai myöhemmin esimerkiksi sikiön kehityshäiriöiden takia. Syntymän jälkeen kohdatut ikävät yllätykset. Pyynnöstä otan valokuvia. Tapaamiset sovitaan yksilöllisesti. 

Doulana olen rinnallasi syvimmissäkin vesissä, kannattelen kun jalkasi eivät enää kanna. Kuoleman kohdatessa olen läsnä, tuen ja kuuntelen.

Seuraavat palvelut tarjoan pelkillä matkakuluilla 0,46€/km 

Kuolleen vauvan synnytysdoulaus

Vauvan menetys pian synnytyksen jälkeen, saattodoulaus

Raskaudenkeskeytys vauvan geneettisen- tai rakennepoikkeaman vuoksi

Tutustumistapaaminen

Voimme tavata teillä, lenkkipolulla, kahvilassa, etänä, mikä vaan sinulle on miellyttävin vaihtoehto. Tapaaminen on noin tunnin jutustelukerta, eikä velvoita mihinkään. Saat tietoa ja tuntumaa voisinko olla teille sopiva doula ja niiden pohjalta pystytte tekemään päätöksiä.

Synnytys on intiimi tapahtuma ja on äärimmäisen tärkeää, että doulan kanssa kemiat kohtaa ja olo tuntuu luontevalta ja hyvältä. Yhteisen matkan aikana tutustumme ja synnytyksen alkaessa emme ole enää tuntemattomia.

15km säteellä Pirkkalasta 0€

Pidemmälle matkustettaessa matkakulut 0,46€/km tai etätapaaminen 0€

Imetysohjaus

Kun kaipaat tukea, kannustusta, luottamuksen lisäämistä, ohjausta tai opastusta tuon avun kotiisi lempeästi ja sensitiivisesti. Tarjoan raskausajan imetysohjauksen lisäksi apua yleisimpiin imetyspulmiin vauvan, taaperon tai leikki-ikäisen kanssa sekä esimerkiksi tandemimetykseen. 

Yksilöllisesti antamassani imetysohjauksessa lähtökohtana on aina sinun imetystoiveesi. Toive määrittää sen mikä on tavoitteena, täysimetys vai osittaisimetys vai jotain muuta. Ohjauksen alussa kartoitetaan sen hetkinen tilanne, pulmat ja haasteet, mutta toiveen mukaan lähdetään työskentelemään ja miettimään ratkaisuja. Imetys on luonnollista, mutta ei aina niin helppoa. Alku on uuden opettelua ja vaikeuksilta ei aina välty. Ei ole niin pientä tai suurta haastetta, etteikö apua kannattaisi tai kehtaisi pyytää. Käynti sisältää kevyen vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan, jumitilanteiden selvittämiseksi.

Imetysohjaus 90min

49€ 

Imetykseen kannattaa valmistautua yksin tai mahdollisen kumppanin kanssa jo raskausaikana, se lisää todennäköisyyttä imetyksen sujuvampaan alkamiseen. 

Raskausajan imetysohjaus 120min

68€ 

ElleTENS-laite vuokraus

Tykätty ja tehokas apu synnytykseen sekä myös jälkisupistuksiin. Laite on erityisesti synnytykseen suunniteltu lääkkeetön kivunlievityskeino. Mukana on kaikki tarvittava ja se on heti valmis käyttöön. Synnytyksen alkaessa laite kannattaa ottaa käyttöön mahdollisimman varhain parhaan hyödyn saavuttamiseksi. 

Kysy onko vapaana lasketun aikasi lähettyvillä. Heti vapaana yksi laite!

Nouto/palautus Pirkkala tai postitus kuluja vastaan

Mukana lainassa myös gua sha -kampa.

Vuokra-aika:

4 viikkoa / 40€ 

Ylimääräinen vuokraviikko 10€ /vko


Lahjakortti

Lahja helposti ja nopeasti suoraan sähköpostiisi! 

Voit valita sopivan summan lahjakortille ja lahjan saaja saa päättää mihin sen käyttää. 

Tai voit valita valmiiksi tietyn palvelun esimerkiksi vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta tai vauvahieronta.

Lahjakortin ostat kätevästi laittamalla sähköpostia. Kerro summa tai palvelu mille haluat lahjakortin ja lahjansaajan nimi.

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

Turvallinen, syvärentouttava ja tehokkaasti kipuja hoitava vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta rv 15 eteenpäin. Synnytys sujuu luonnollisemmin ja kivuttomammin, kun kehossa ei ole jännityksiä ja lihaskireyksiä. Lantion alueella olevat kireydet voivat vaikuttaa vauvan asentoon tai siihen ettei vauva pääse sujuvasti laskeutumaan ja synnytys voi pitkittyä. Hieronta sopii myös synnytyksen jälkeen palauttavana hoitona. Loistava ihan kaikille, ei vain raskaana oleville ja synnyttäneille. RV39 lähtien hieronnan voi tehdä synnytystä käynnistelevästi. 

Auttaa moniin raskausvaivoihin mm.

- Liitoskipuihin, lihaskipuihin, jumeihin

- Parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta, ummetusta, närästystä

- Vähentää stressiä ja rentouttaa

- Helpottaa ja tasapainottaa esim. hormonitoimintaa ja hengitystä

- Loppuraskaudessa valmistaa kehoa synnytykseen

75min 78€

Vyöhyketerapeuttinen palauttava hieronta synnytyksen jälkeen + vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta yhdistelmähoitona 

Vauva hierotaan ensin (30min), jonka jälkeen ruokintahetki ja vauva saattaa siitä pian nukahtaakin. Sen jälkeen synnytyksestä palauttava hieronta (75min).    

120min 105€

Toteutetaan kotikäyntinä 

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Lempeä ja tehokas koko kehon hoito. Kohdussa oleminen ahtaasti ja syntyminen on vauvalle rankka kokemus. Etenkin virhetarjonnat, pitkittynyt synnytys sekä imukuppiavustus lisäävät jumien todennäköisyyttä. Jokainen vauva hyötyy valtavasti hoidosta, vaikka ei mitään erityistä olisikaan. Myös sektiolla syntyneillä on jumeja.  

Yli 2 viikkoisille. 

 Hoidolla voidaan saada apua mm. 

- koliikkiin / runsaaseen itkuisuuteen

- uniongelmiin 

- vatsavaivoihin / refluksiin / runsaaseen pulautteluun 

- kehon jumeihin ja jännityksiin

- imetyspulmiin

- liikkumiseen / liikkeelle lähtemiseen

Hieronta ei sovi, jos vauvalla on joku tulehdus, hän on kuumeinen tai antibioottikuurilla. Rokotusten jälkeen hyvä pitää väliä vähintään 3vrk. 

Käynnille varataan aikaa 1h, josta vauvaa hierotaan n. 30min. Hieronta toteutetaan aina vauvan ehdoilla ja hänen jaksaminen huomioiden. Parhaan hoitovasteen saavuttamiseksi suosittelen 3-5 kerran sarjahoitoa. Hierontakertojen väli 4-7vrk.

90€ / 3 kertaa

Jatkohieronnat 25€ / kerta

Toteutetaan kotikäyntinä

GuaSha - hoidot

  Gua sha on perinteisen kiinalaisen lääketieteen ikivanha hoitomuoto. Gua sha tulee sanoista gua, joka viittaa raaputtamiseen sekä sha, joka tarkoittaa punoittavaa jälkeä tai petekiaa. Gua Sha-kammalla hoidettavaan kohtaan nouseekin usein punaista jälkeä tai jopa mustelmaa.

  GuaSha hoito mm. lievittää kipua, avaa lihaskalvojen kireyksiä ja vapauttaa jännityksiä lihaksissa, elvyttää aineenvaihduntaa, tasapainottaa kehontoimintoja, parantaa erilaisia vaivoja, edistää kehon palautumista ja toipumista. Jos ihan tuore vamma, ei hoideta. Mitä kroonisempi vaiva, sen useamman hoitokerran yleensä vaatii. Sopii myös raskaana oleville ja synnytyksen käynnistelyyn.

  GuaSha-hoidossa hoidaan hoitaa koko keho tai tiettyä ongelmakohtaa esim.

 • Niska-hartia seutu ja pään alue
 • Purentalihakset
 • Selkä
 • Kädet (rannekanavan oireyhtymä, jännetuppitulehdus, tennis- ja golfkyynärpää)
 • Jalat (penikat, plantaaris faskiitti)
 • Arpikäsittely (esim. sektioarpi tai muu leikkausarpi)

45min 48€ 

90min 68€

Toteutetaan kotikäyntinä

Doulapalveluissa osamaksu mahdollisuus

Doula-asiakkaille kaikki hieronnat ja lisäkäynnit -20%

Matkakulut 0,46euroa/km lisätään hintaan yli 15km matkoille (doulapaketteihin vain kerran)

Yhteystiedot palkista löydät toiminta-alueeni.

Kaikki hinnat sisältävät ALV24%